Hero billede

Skægkræ/Sølvfisk

Skægkræ er efterhånden blevet et almindeligt skadedyr i mange hjem. De hverken bider eller laver skade men kan formere sig meget hurtigt og kan tage ophold i alt fra senge til skuffer, møbler, fuger, revner og alle andre steder i boligen til stor gene for de fleste. Hvis I opdager et problem med skægkræ i jeres hjem, virksomhed m.m. kan det være en god idé at få hjælp fra Skadedyr-Fri som har stor erfaring og ekspertise i bekæmpelse af skægkræ.
Skægkræ bliver ofte forvekslet med sølvfisk men skægkræ er væsentlige større og i modsætning til sølvfisk som opholder sig på fugtige steder har skægkræ ingen fine fornemmelser for ophold som gerne foregår i hele hjemmet. Skægkræ er et natdyr og opdages derfor ofte først sent.
Skadedyr-Fri har den nødvendige erfaring og teknologi til at identificere problemområder og anvender den mest effektive metode til at fjerne skægkræ. Vi undersøger stedet og identificere de områder, hvor skægkræ trives. Vi vil også vurdere, hvor alvorligt problemet er og hvilke metoder der er mest effektive i hvert enkelt tilfælde.
Skadedyr-Fri anvender avancerede teknikker som f.eks. sprøjtning eller insektgift, der er designet til at dræbe skægkræ. Vores teknikere kan også anvende fælder eller andre metoder, der er specifikke for en effektiv bekæmpelse.
Vi giver gerne råd om, hvordan du kan forhindre skægkræ om at komme tilbage i fremtiden. Vi kan rådgive om god ventilation, opbevaring af mad og affald, og andre metoder til at holde hjemmet fri og skægkræ. Ofte bringes skægkræ hjem fra ophold i udlandet. Vores råd er derfor du sørger for at vaske alt dit tøj grundigt efter ophold i lande der har skægkræ herunder i særdeleshed Norge som har haft problemet gennem en længere årrække

Kontakt os i dag for mere information og et godt tilbud - Vi sørger for en hurtig og effektiv bekæmpelse af skægkræ eller sølvfisk.

 

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Udfyld denne formular, for at modtage et opkald fra os, hvor vi kan aftale et tilbud, som passer præcis til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Skadedyrsbekæmpelse København v/Skadedyr-Fri må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.